Cultura

Festes de Primavera 2021: Cartell feminista i programa reduït

Les Festes de Primavera de l’Hospitalet de 2021 ja tenen cartell. La imatge que vestirà la ciutat és un disseny d’Àngels Ibars Villegas, alumna de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella.
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

23/03/2021.- Les Festes de Primavera de l’Hospitalet de 2021 ja tenen cartell. La imatge que vestirà la ciutat és un disseny d’Àngels Ibars Villegas, alumna de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella.

El disseny d’Ibars és una oda a l’empoderament femení. Amb el color lila com a predominant, s’hi representen les figures del drac i la donzella, en al·lusió a la llegenda de Sant Jordi, mirant-se cara a cara. Altres elements festius i propis de l’estació de l’any, com timbals, una abella o flors, acompanyen el cartell de les festes que se celebraran del 22 al 25 d’abril.

El jurat del concurs, format per docents de l’EASD Serra i Abella, professionals del disseny i tècnics municipals, ha seleccionat avui l’obra d’Ibars entre 77 propostes presentades. Una edició marcada per la participació femenina, ja que deu dissenyadores finalistes han estat dones, asseguren des del consistori.

El concurs per escollir la imatge de les Festes de Primavera és fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat i l’EASD Serra i Abella, que ja compta amb deu anys de rodatge.

Tornen les Festes de Primavera de l’Hospitalet

Després de la suspensió de l’edició de les Festes de Primavera 2020 a causa del confinament, aquest any s’ha decidit optar per un programa d’activitats reduït i de petit format per evitar grans concentracions.

Miki Núñez i Miguel Poveda son els caps de cartell que actuaran a La Farga, amb un aforament reduït i cadires numerades. Per als més petits, el plat fort és l’actuació d’El Pot Petit, en una sessió matinal el dissabte 24 d’abril.

Des del consistori asseguren que “l’objectiu és mantenir l’activitat cultural, el caliu i la tradició d’aquestes dates”, motiu que els impulsa a tirar endavant les festes. Tot i així, deixen clar que aquestes no recuperaran el format habitual, ja que les activitats més multitudinàries no es podran fer i d’altres es veuran afectades pels criteris sanitaris vigents.

Contacta amb nostres

hola@districte7.cat