Qui som Districte 7

Qui som
Districte7 l’Hospitalet de Llobregat?

Districte 7 és un mitjà de comunicació local de l’Hospitalet de Llobregat que neix el 2020 per tal d’informar sobre el que succeeix a la ciutat. La proposta informativa passa per la cobertura i crònica de l’actualitat, juntament amb l’anàlisi de temes de fons de la ciutat en forma de reportatges d’investigació, així com seccions participatives, obertes a les persones lectores.

Els nostres valors

Caràcter  Local

Voluntat de servei

Honestedat  informativa

Caràcter Cooperatiu i colaboratiu

Periodisme cooperatiu

Hem fet una aposta per crear un mitjà cooperatiu, amb sòcies treballadores, col·laboradores i consumidores o lectores. És a dir, creiem que la participació i suport d’una base social crítica i activa és cabdal a l’hora de generar un contingut plural i inclusiu, i també per forjar una estructura ferma que garanteixi la viabilitat del projecte periodístic.  Som un mitjà independent que no vol dependre de subvencions públiques o injeccions econòmiques d’empreses amb una agenda pròpia sobre la ciutat.

Districte7 SCCL prioritzarà els àmbits i temàtiques següents:

Informació local d’actualitat de l’Hospitalet orientada a ser d’utilitat i servei ciutadà

1

Difusió de pràctiques i experiències transformadores de base de la ciutat o inspiradores

2

Foment dels drets humans i especial denuncia de la seva vulneració

Periodisme de proximitat que posi en valor el relat de les vides quotidianes com a crònica de la vida a l’Hospitalet

3

5

Creació de narratives i relats que contribuexin a desestigmatizar determinades zones, col·lectius o imaginaris respecte a l’Hospitalet de Llobregat.

4

Visibilització de col·lectius que treballen per la transformació social i comunitaria, fomentant la millor convivència i cohesió social a l’Hospitalet de Llobregat.

7

Periodisme d’investigació per tractar de forma acurada diversos temes no abordats per la premsa generalista

6

Districte7 ha comptat amb el finançament del programa Garantia Juvenil, una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil que té el suport dela Unió Europea, a través del Fons Social Europeu i a la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur”.

Contacta amb nostres

hola@districte7.cat