12 Barris

L’ICO acull l’exposició dels 20 anys de “Posa’t la gorra!”

L’Associació de Familiars i Amics dels Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) celebra 20 anys de vida. En el marc de les activitats de celebració, ha organitzat una exposició itinerant de la seva campa
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

24/03/2021.- L’Associació de Familiars i Amics dels Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) celebra 20 anys de vida. En el marc de les activitats de celebració, ha organitzat una exposició itinerant de la seva campanya amb major incidència a la societat: “Posa’t la gorra!”.

L’exposició fa un recull fotogràfic dels últims vint anys d’aquesta campanya que pren la imatge de la gorra com a element normalitzador de la malaltia en la vida d’infants i adolescents. A l’Hospitalet, es pot visitar al porxo d’entrada de l’Institut Català d’Oncologia (ICO) fins el dissabte 3 de maig.

L’exposició va sortir el 15 de febrer, coincidint amb el Dia Internacional del Nen amb Càncer, de seu central de l’AFANOC, una casa d’acollida per a infants i adolescents amb càncer i les seves famílies, per instal·lar-se a l’Hospital de la Vall d’Hebron.

Contacta amb nostres

hola@districte7.cat