12 Barris

ASHAB FC: Entrenaments de futbol gratuïts a La Florida

L’AViV La Florida i ‘La Florida s’aveïna’ impulsen un espai esportiu gratuït per a joves de 8 a 16 anys.
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

La Florida compta amb un nou equip de futbol: l’ASHAB FC, una iniciativa que sorgeix després que l’Associació de Veïns i Veïnes del barri recollís la necessitat d’infants i joves de tenir un espai on entrenar a futbol de manera gratuïta.

El nom del club significa ‘amics’ en àrab, i resumeix l’esperit que els mou. El primer a donar exemple és l’entrenador, en Mohammed: un veí del barri que al seu país d’origen, el Marroc, havia estat professor d’educació física. Ara tenia ganes de tornar a fer activitats esportives amb joves i es va proposar al moviment veïnal. El resultat és que cada dimarts i dijous a la tarda un grup de joves es troba al camp de futbol Johan Cruyff per aprendre entrenar-se i passar una bona estona.

L’equip ha començat els entrenaments i els joves “ja tenen ganes de competir en alguna lliga”, explica Júlia Portal, presidenta de l’entitat veïnal. De moment la primera victòria és que la pilota comenci a rodar entre els peus d’aquests esportistes. La Comunalitat Urbana ‘La Florida s’aveïna’ està acompanyant aquesta nova iniciativa, però confien que l’equip s’acabi constituint en una nova associació esportiva.

Contacta amb nostres

hola@districte7.cat