12 Barris

Una fuita d’aigua al subsol proper al recinte del Tecla Sala posa en alerta l’equipament

L’avís es va donar ahir a la tarda i els operaris treballen encara durant aquest matí per localitzar el focus inicial de la fuita abans no afecti l’entorn
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Una fuita d’aigua en el subsol proper al recinte de la biblioteca Tecla Sala està provocant una pèrdua important d’aigua des d’ahir a la tarda. Els operaris de l’ajuntament estan treballant en aquests moments per localitzar el punt inicial de la fuita per poder tapar el forat i evitar qualsevol mena de desperfecte.

Des de l’Ajuntament han confirmat aquest fet i també que aquesta fuita no afectarà l’activitat de la biblioteca ni del centre cultural, doncs s’ha localitzat en el subsol, en les canonades del passeig que va des del pàrquing de l’entrada al recinte i recórrer uns cent metres fins a l’interior, i que a priori estan confiats que no pugui provocar cap tipus de mal als edificis ni a la infraestructura. Això sí, la Guàrdia Urbana ha acordonat la zona perquè no hi puguin passar vehicles de quatre rodes (motocicletes sí) per evitar malmetre el sòl durant la reparació i perquè els tècnics puguin treballar.

Segons fonts properes al Tecla Sala, durant la tarda d’ahir es van poder perdre fins a 500 litres per hora, una informació que no ha confirmat l’ajuntament. No obstant, sí que han confirmat que aquesta fuita es podia deure a un major consum de l’aigua durant aquests mesos, coincidint amb l’època estiuenca.

Ahir a la tarda un equip de l’oficina de manteniment van visitar la zona propera a la biblioteca per avaluar els danys i començar a treballar per mirar de trobar la fuita, quelcom que de moment no s’ha aconseguit a hores d’ara.

Recordem que per aquella zona passa un tram soterrat del Canal de la Infanta, i que sota de l’edifici molí hi trobem un salt d’aigua, a banda de la canalització del Torrent Gornal també proper al recinte, trams que no es decarta que es puguin veure afectats.

Ara fa una setmana, veïns i veïnes de Santa Eulàlia es van queixar perquè hi havia hagut una fuga d’aigua en el reg del Parc de l’Alhambra i posteriorment també un equip de bombers i bomberes van arreglar una fuita de la font propera a l’església de Santa Eulàlia de Provençana.

Contacta amb nostres

hola@districte7.cat