#FentDistricte7

Cinc activitats d’oci i cultura per gaudir a l’Hospitalet

Encarem la segona quinzena d’agost i si et quedes a l’Hospitalet tens diversos llocs per passar-ho bé o aprendre
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Estem a meitat d’agost i ja molta gent o bé està tornant o encara està per fer les vacances d’enguany. Per si esteu encara per l’Hospitalet i no sabeu què fer, aquí us deixem cinc activitats de diferent tipus i per a diferents edats per a gaudir en aquests dies.

Per als nens i nenes (i no tant)

Com que aquests dies la calor per fi ens ha donat una petita treva, començarem per algunes activitats dirigides a l’infant, per exemple el jumping: un activitat lúdica que es realitza amb trampolins i llits elàstics que esmorteeixen el pes de les persones per fer salts i salts sense parar. De dilluns a diumenge, al carrer Travessera Industrial 109, molt a prop de la rotonda amb rambla marina, Salting Hospitalet ofereix diverses modalitats adaptades tant per a nens i nenes (zona kid), però també per a adults de totes les edats. Les seves portes estan obertes de dilluns a diumenge, tenen diferents opcions de preus, packs especials, per celebrar aniversaris, etc.; a més, també tenen diferents zones habilitades segons les preferències, zones de rocòdrom, de bàsquet, parkour, entre altres.

El Salting l’Hospitalet des de dins

Una estona de riures i terror en grup

Si el que voleu són activitats que us pugi l’adrenalina, doncs el que necessiteu és acudir a un escape room o joc d’escapada. Com ja sabeu, el escape room és un joc en grup on l’objectiu és resoldre un misteri a través d’una sèrie de pistes que es posen calculadament dins d’una habitació ambientada segons la temàtica del joc. A l’Hospitalet hi ha un munt de escape rooms repartits per tota la ciutat. A la pàgina web escaperadar.com podeu consultar el llistat de sales obertes, amb els seus horaris i preus. Cada escape room és únic, cadascú té la seva pròpia temàtica, alguns estan fets per a grups grans o altres més petits, amb nivells de dificultat diferents segons les preferències.

Memòria històrica al museu de l’Hospitalet

El museu de l’Hospitalet ofereix diverses exposicions gratuïtes per a veure en agost, tot i que els seus horaris i algunes activitats s’han reduït. A la Casa Espanya, un dels espais del museu, s’exhibeix l’expo titulada Rotspaniers: Españoles rojos, una exposició trilingüe que recorre les històries, molt poc recordades, de la mà d’obra forçada espanyola durant la segona guerra mundial. Es tracta de la primera ciutat ibèrica, fora de França i Alemanya, que acull aquesta mostra que va néixer l’any 2019. El museu també té exposicions permanents com l’anomenada L’Hospitalet: un indret, una història i L’Hospitalet i la Memòria democràtica. L’Hospitalet del segle XX, ambdues mostren l’evolució històrica de l’Hospitalet des de la perspectiva demografia, política i des de la societat civil. Per a visitar aquestes exposicions consulteu els horaris del Museu.

També música per a ballar

Ara bé, si el que voleu fer és ballar amb bona música, no us oblideu de l’oferta musical a l’Hospitalet que ofereix alguns llocs imprescindibles per passar-ho bé el que queda de vacances. En aquests dies de calor els mítics Sala Salamandra i Kfè Olé continuen oberts al públic als caps de setmana. El dia 2 i 3 de setembre la Sala Salamandra acollirà la primera edició del festival Fanàtik, una jornada de concerts indie i pop-rock.

I per a acabar…

Finalitzem aquest recorregut per activitats que podeu fer a l’agost en l’Hospitalet tot recomanant-vos anar al cinema i donar suport a una iniciativa local. L’espai VO Miquel Claparols ofereix com sempre cada dimarts, en doble sessió, pel·lícules en versió original, al Cines Filmax de Gran Via 2. Podeu consultar aquí els horaris i cartellera.

Contacta amb nostres

hola@districte7.cat