Cultura

Última setmana per enviar maquetes al concurs Hospisona

Concerts, jurat i public per escollir la Banda Revelació 2022 de l’Hospitalet de Llobregat.
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Com cada any, la Unitat de Joventut de l’Ajuntament de L’Hospitalet i  la Fundació Casa de la Música de L’Hospitalet presenten  el concurs: Hospisona. S’està buscant la banda revelació 2022 de talents musical de joves emergents. Aquest concurs permet als finalistes presentar les seves propostes en directe a l’escenari de la Sala Salamandra. Les inscripcions del concurs es tanquen el proper 14 de novembre.

Els requisits per poder participar a l’Hospisona són tenir entre 18 i 35 anys i estar en un grup o tenir un projecte musical amb cançons pròpies. 

El guanyador o guanyadora obtindrà una Beca d’Acompanyament Musical per part de les Cases de la Música de Catalunya que inclou 3.500 euros en efectiu per invertir en el desenvolupament del projecte musical, enregistrament en estudi, producció de directe, una càpsula audiovisual i l’assessorament en estratègia de comunicació, introducció al mercat musical i digital. 

Entre totes les bandes presentades, el 21 de novembre el jurat seleccionarà 9 bandes que faran concerts en directe a la Sala Salamandra els dies 13, 14 i 16 de desembre. Els concerts es retransmetran via streaming des de la web: www.hospisona.cat.  Posterioment, d’aquests 9 concerts preliminars quatre seran els finalistes, el jurat escollirà 3 bandes i el públic 1. La final es realitzarà el dijous 13 de gener 2022 de 18 h a 21 h a la Sala Salamandra de L’Hospitalet. Estarà disponible, igualment, via streaming. La tria del guanyador o guanyadora ​​final es farà mitjançant votació del jurat. El jurat estarà format per productors musicals de la Casa de la Música de L’Hospitalet i per professionals del sector musical local.

Si vols saber més sobre el procés de selecció i les bases d’Hospisona, punxa aquí.

Contacta amb nostres

hola@districte7.cat