Política

ERC proposa Jaume Graells com a candidat de l’Hospitalet a les municipals

Antoni Garcia, l’actual portaveu d’Esquerra a l’Ajuntament, ha fet la seva valoració del canvi
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

El cop d’efecte d’ERC a l’àrea metropolitana de Barcelona arriba a l’Hospitalet. Després d’anunciar la candidatura de Gabriel Rufian a Santa Coloma de Gramanet, avui s’ha fet públic que els republicans aposten per Jaume Graells com a cap de llista per a les eleccions municipals que s’han de celebrar d’aquí un any.

La formació republicana anuncia en un comunicat que “inicia el procés de primàries per a l’elecció de la persona candidata” a les municipals i proposa, des de l’executiva local a Graells. Una decisió que hauran de ratificar les bases del partit el proper dia 16 de juny. Amb aquesta decisió, asseguren, volen treballar per “construir una alternativa que permeti assolir l’alcaldia i portar el canvi necessari a l’Ajuntament”.

Aquesta notícia arriba només tres dies després que Graells renunciés a l’acta de regidor i estripés el carnet del PSC, assegurant que després de denunciar les presumptes irregularitats del Consell Esportiu de l’Hospitalet, els socialistes l’havien “condemnat a l’ostracisme” i denunciava que el partit liderat per Núria Marín “castiga el denunciant i és passiu amb qui delinqueix”.

Aquesta decisió agafa, però, amb el peu canviat a la militància local. El portaveu d’Esquerra a l’Ajuntament, Antoni Garcia, ha explicat en un comunicat que “la direcció del partit creu que amb aquest canvi de candidat podem millorar molt els resultats obtinguts fins ara, i tenir possibilitats de guanyar l’alcaldia. No seré cap obstacle a aquesta proposta i donaré suport a Jaume Graells com a persona escollida”.

A més a més, el fins ara líder d’ERC a l’Hospitalet ha senyalat que “acabaré aquest mandat, el meu compromís de seguir treballant com a portaveu-regidor segueix intacte i ho faré a peu de carrer, al costat de les entitats, veïns i veïnes per millorar la qualitat de vida”.

Antoni Garcia, finalment, també ha fet menció dels resultats obtinguts ara fa tres anys, qualificats com “els millors de la formació en tota la història de la ciutat”. ERC va obtenir 16.342 vots i 5 regidors al 2019.

Contacta amb nostres

hola@districte7.cat