Cultura

El Joventut acull la mostra de Teatre Aficionat de l’Hospitalet

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

“La pandèmia ens ha posat les piles. Ha estat una època de creació de nous projectes. Ara amb aquest ressorgir és el moment de mostrar-los”, explica Javier Villena, director de la companyia teatral del mateix nom i que presenta l’obra Kaos aquest divendres 4 de juny dins de la Mostra de Teatre Aficionat L’H Fa Teatre.

El Teatre Joventut, acull del 4 al 6 de juny aquesta mostra on participen 6 companyes de la ciutat: Javier Villena, el Quadre Escènic del Centre Catòlic, Fugirelli Teatre, Bellgrup, Platea i Somnis Revolution en un format reduït i amb les corresponents mesures de seguretat sanitària donat el context actual. Totes les funcions tenen un preu popular de 5 o 6 euros, excepte l’obra d’Objectius, de Platea, que és d’entrada lliure.

Programa Teatre Joventut 4-6 de juny 2021. Carrer Joventut, 10. l’Hospitalet

Divendres, 4 de juny 

19.30 h. Kaos, de la companyia Javier Villena. Un espectacle audiovisual basat en el Rei Lear, de Shakespeare. (sala B) 

20 h. Ganivet, del Quadre Escènic del Centre Catòlic. Una història que ens parla d’un camí de creixement personal. 

Dissabte, 5 de juny 

19.30 h. Una mica de tot, de Fugirelli Teatre. Uns clowns arriben a un teatre per fer una mica de tot. (sala B) 

20 h. L’hora de Montserrat, de Bellgrup. Divertida parodia televisiva on veurem en acció una gran diva.  

Diumenge, 6 de juny 

18 h. Revolution, el musical de Somnis Revolution. La història d’un grup de joves que s’enfronten al complicat i necessari procés d’arribar a la maduresa. 

18.30 h. Objectus, del grup Platea. Una obra que parla de com vivim les emocions i els sentiments. (sala B) 

La companyia Javier Villena obre la Mostra de Teatre Aficionat de l’Hospitalet amb Kaos, una versió molt personal de l’obra el Rey Lear de Shakespeare. El públic del Teatre Joventut descobrirà en un espectacle d’hora i mitja, que combina teatre, amb una introducció al món de Shakespeare, projecció audiovisual i debat posterior. Aquesta és la seva primera incursió com a director dins del cinema, un cinema experimental que ell anomena experiència audiovisual.

Mai m’ha agradat que l’espectador es senti còmode i mengi crispetes, m’agrada que es fiqui dins de l’obra, que senti que el punxen al cul”, explica Javier Villena qui destaca “l’actuació magistral de les persones que han actuat a Kaos. Se sent amb èmfasi la passió, l’odi, la por, tots els sentiments presents al teatre de Shakespeare, els veus a flor de pell”, conclou el director d’aquest experiment audiovisual que es va rodar dins d’una nau abandonada i ocupada a la ciutat. Un escenari que genera una atmosfera molt particular a la gravació, especialment dins de les escenes de plànol seqüència que caracteritzen el muntatge.

Fotogrames de Kaos:

Contacta amb nostres

hola@districte7.cat