12 Barris

Dos accidents laborals en construccions en menys de 24 hores a l’Hospitalet

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Final de setmana negre per als treballadors de la construcció a l’Hospitalet. En menys de 24 hores hi ha hagut dos accidents laborals en obres a la ciutat. En tots dos casos s’ha requerit l’assistència dels bombers per rescatar els treballadors ferits, al trobar-se en els fonaments de les edificacions de nova construcció.

Dijous al matí, a la construcció que s’esta duent a terme entre els carrers Cobalt i Leonardo da Vinci, un treballador es va veure atrapat al caure-li una fusta de grans dimensions al damunt. Amb un important desplegament de policia local, Mossos d’Esquadra i del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), els bombers van necessitar d’un camió amb autoescala per rescatar el treballador atrapat. Un cop tret de l’obra, el treballador va ser transportat a l’Hospital de Bellvitge.

La mateixa situació s’ha viscut a l’obra situada entre els carrers Santa Eulàlia i General Prim. Pocs minuts després de les 8:30 hores, un treballador ha caigut d’una alçada de 4 metres, segons fonts dels bombers. Tres dotacions dels bombers, dues del SEM i dues més de Mossos han acudit al lloc dels fets.

Fonts dels Mossos d’Esquadra apunten que la policia autonòmica no ha obert cap investigació al no tractar-se d’accidents laborals mortals o molt greus, ni detectar-se irregularitats evidents a primera vista. Seguint el protocol, la policia assegura que farà arribar la documentació pertinent al departament de treball, encarregada de fer la inspecció posterior.  

Contacta amb nostres

hola@districte7.cat