Cinema VO Miquel Claparols

Cartellera Espai VO Miquel Claparols a l’agost 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Al mes d’agost l’Espai VO Miquel Claparols ens ofereix dues pel·lícules que ens parlen d’amistat i maduresa i, unes altres dues que van del thriller a l’acció amb el fil d’unió del patiment que provoca el terrorisme. 

Podrem escoltar les versions originals en francès, àrab i italià. 

“Les Cyclades”

Dimarts 1 d’agost, 17:00 i 19:30

Comèdia francesa que ens parla de dues amigues, Blandine i Magalie, que d’adolescents eren inseparables i amb els anys es van perdre la pista. Quan es retroben, decideixen fer el viatge dels seus somnis a Grècia però no tot surt com ho havien planejat. En la seva maduresa troben que ara tenen una visió molt diferent del que són les vacances i de la vida.

Un retrat divertit de la voluntat de retrobar-nos amb els que érem ahir sense adonar-nos que els nostres camins a la vida, els èxits, fracassos i les cicatrius, ens han canviat a l’edat adulta.

 “Rebel”

Dimarts 8 d’agost, 17:00 i 19:30

Thriller d’acció que narra la historia de Kamar, el protagonista, que decideix canviar la seva vida abandonant el difícil barri de Molenbeek a Bèlgica i traslladant-se a Síria per ajudar a víctimes de la guerra.  Un cop allà, i en contra de la seva voluntat, es veu obligat a unir-se a una milícia i lluitar amb el ISIS a Raqqa.

Alhora, el seu germà petit Nassim, somia a reunir-se amb ell i es converteix en víctima dels reclutadors radicals. La Leila, la seva mare, lluita per protegir i salvar l’únic fill que li queda, el fill menor.

Tres trames enllaçades i atravessades per la duresa del terrorrisme i la guerra.

 “Novembre”

Dimarts 22 d’agost, 17:00 i 19:30

Basada en els atemptats que van assolar Paris el 13 de novembre del 2015, ens endinsa en el cor del servei antiterrorista francès. Una lluita contrarellotge per trobar els responsables i les causes en una ciutat totalment col·lapsada per la massacre.

Un film que ens descobreix els processos d’investigació en una situació de xoc emocional i d’incomprensió però també de dolor i dol.

 “Le otto montagne”

Dimarts 29 d’agost, 17:00 i 19:30

Melodrama que narra la historia de Pietro i Bruno.  El primer és un noi de ciutat mestre que el segon és un nen d’una localitat de muntanya oblidada. Amb els anys, Bruno es manté Fidel a la seva muntanya, mentre que Pietro ve i va. Les seves experiències els faran enfrontar-se a l’amor i la pèrdua i, amb el temps, descobriran el que significa ser amics per a tota la vida.

Contacta amb nostres

hola@districte7.cat