12 Barris

S’obre el nou espai Covid-19 a l’Hospital de Bellvitge

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

El passat dilluns 25 de gener, va obrir les seves portes el nou equipament sanitàri, un espai Covid-19 a l’Hospital de Bellvitge. L’ampliació està situada en la zona nord-oest del recinte hospitalari, davant l’antiga escola d’Infermeria i molt prop de l’edifici d’Urgències de l’Hospital.

Aquest nou centre hospitalari disposa de cinc plantes i una superfície total de 4.500 metres quadrats. La planta baixa i la primera es destinen a l’atenció i el seguiment de les urgències respiratòries i de pacients amb sospita de Covid-19, i les plantes 2 i 3 acullen cadascuna 32 llits d’hospitalització convencional per Covid-19. En total,  64 nous llits convencionals, 32 llits de crítics i 48 punts d’atenció d’urgències de Covid-19.

Nou edifici connectat a l’Hospitalet de Bellvitge Foto: Emma Núñez

La direcció gerent de l’Hospitalet de Bellvitge destaca d’aquest nou equipament que està destinat a perdurar, la seguretat per pacients i traballadors i treballadores i el fet que el nou edifici estè connectat amb l’Hospitalet amb una passarel·la.

Foto: departament de premsa de l’Hospital de Bellvitge

El nou espai està dotat de sales d’espera per a familiars i pacients diferenciades entre pacients sospitosos i pacients COVID confirmats, amb un aparell de radiologia propi, i sales de consultes de visita ràpida, així com 48 boxs dividits en dues plantes per als pacients que requereixen més proves o estan pendents d’evolució. Aquest nou equipament suposa, també, l’alliberament d’espais en l’edifici principal que facilitarà que els pacients de l’Hospital de Dia puguin abandonar les dependències que han ocupat provisionalment en l’antiga zona de quiròfans i tornar a la seva ubicació habitual.

Contacta amb nostres

hola@districte7.cat