Cultura

Si fas 6 anys, tens un llibre gratis, també a l’Hospitalet

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Aquests dies ha estat notícia, l’anunci del govern espanyol del ‘bo cultural’ de 400 euros perquè el jovent de 18 anys pugui adquirir llibres, música o anar al teatre. Però, mentre arriba la confirmació i la lletra petita de la proposta, hi ha un altre xec cultural en marxa, en aquest cas pels lectors i lectores més joves, els i les que comencen a llegir a l’escola.

Des d’avui 15 d’octubre, la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa una campanya perquè tots els nens i nenes que aquest any 2021 hagin fet o faran 6 anys, és a dir, normalment l’alumnat de Primer de Primària, puguin accedir a llibres d’un valor de fins a 13 euros. Aquest bescanvi es pot realitzar en les llibreries i punts de venda de llibres del barri.

Segons explica la campanya, cada llar amb nens i nenes de sis anys rebrà aquests dies una targeta via correu postal. Només cal anar a alguna de les llibreries de l’Hospitalet que formen part d’aquesta campanya amb aquesta carta i escollir llibre.

L’objectiu, segons fonts institucionals, és que els nens i les nenes descobreixin les llibreries amb un adult, i que aprenguin a donar valor al llibre.

Segons explica la campanya, en cas de no rebre cap targeta, aquesta es pot demanar via mail escrivint a faig6anys@gencat.cat amb totes les dades personals (nom, cognom, data naixement, adreça, etc) i es farà arribar un codi per poder fer el bescanvi als establiments participants d’aquesta acció de promoció de la lectura infantil.

Les llibreries o punts de venda adherits a aquesta campanya a l’Hospitalet són:

LLibreria Espai Llavors

Llibreria Ferré

Llibreria Papereria Quim

Llibreria Perutxo Rambla

ABACUS -L’Hospitalet

Casa del Llibre – Gran Via 2

Aquesta campanya podria arribar a 75.327 nens i nenes de Catalunya que podran anar a 429 llibreries de tot el territori. 

Contacta amb nostres

hola@districte7.cat