12 Barris

Salut inicia cribratges massius a l’Hospitalet

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

El Departament de Salut ha posat en marxa aquest dimecres 25 de novembre un cribratge massiu a la ciutat per tal de detectar possibles contagis de Covid-19 entre la població. Pubilla Cases, Sant Josep i Santa Eulàlia son els barris que acolliran els punts de detecció, orientat a persones majors de 16 anys.

El dispositiu de detecció intensiva, que s’allargarà diverses setmanes, té per objectiu controlar les cadenes de contagis i evitar-ne la seva propagació, especialment entre les persones asimptomàtiques. Des de Salut, han recordat que les persones que sí que presenten símptomes, o que han estat en contacte amb un cas positiu, s’han de dirigir al seu CAP per fer la presa de mostres.

Test ràpids sense cita prèvia

El resultat de la prova es donarà al moment al mateix centre on s’han pres les mostres i es podrà consultar també a través de la plataforma La Meva Salut. Per poder fer-se la prova cal presentar la targeta sanitària i no es necessari demanar cita prèvia. Salut ha recordat que el cribratge es durà a terme al llarg de vàries setmanes, pel que recomana a la població evitar aglomeracions.

On fer-se la prova?

Els punts on es duran a terme les proves es divideixen en tres grans zones de la ciutat.

Per al veïnat de la zona Nord, corresponent als barris de Pubilla Cases, Can Serra, la Florida, les Planes, Collblanc i la Torrassa, el centre de referència és el Casal Gent Gran Pubilla Casas, al Carrer d ‘Amadeu Vives, 1-3, que estarà obert de dilluns a divendres de 12 a 20 hores i els dissabtes de 8 a 20 hores.

Per al veïnat de la zona Centre, que comprèn els barris de Sanfeliu, Centre i Sant Josep, s’ha habilitat el Casal Gent Gran Sant Josep , al Carrer Santiago de Compostel·la, 11, que estarà obert de dilluns a divendres de 12 a 20 hores i els dissabtes de 8 a 20 hores.

Per al veïnat de la zona Sud, als barris de Bellvitge, el Gornal i Santa Eulàlia, el centre obert és el Casal de la Gent Gran de Provençana, al Carrer d’Amadeu Torner, 28-30, en un horari de dilluns a divendres de 12 a 20 hores i els dissabtes de 8 a 20 hores

Contacta amb nostres

hola@districte7.cat