Política

Manuel Domínguez serà el candidat a l’alcaldia de l’Hospitalet En Comú Podem a les eleccions municipals 2023

El perfil del nou candidat a l’alcaldia de l’Hospitalet obre la porta a noves confluències a l’espectre polític de l’esquerra municipal
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

L’espai polític l’Hospitalet En Comú Podem ha anunciat que el professor d’institut i president del Centre d’Estudis de l’Hospitalet, Manuel Domínguez serà el seu cap de llista a les eleccions municipals de maig 2023. La proposta de la candidatura, consensuada entre Comuns i Podem, haurà
de ser ratificada en una assemblea local el pròxim 21 de febrer.

Aquest anunci, sumat a la sortida de l’anterior candidata, Ana González, crea una nova conjuntura política a l’Hospitalet de Llobregat davant els comicis locals. Segons fonts extraoficials, el perfil del candidat escollit afavoreix un nou context de possibles futures aproximacions a altres agrupacions polítiques, com podria ser el cas d’ICV, que va decidir sortir de la candidatura d’esquerres setmanes abans de les eleccions del 2019.

Manuel Domínguez és professor d’institut al Margarida Xirgu de Collblanc, és president del Centre d’Estudis de l’Hospitalet i és un activista veterà en defensa del patrimoni local, així com de la memòria històrica de la ciutat.

Segons recull la nota de premsa enviada pel grup polític municipal, aquesta proposta de candidatura s’emmarca en el procés de configuració de la llista electoral de L’Hospitalet En Comú Podem de cara a les municipals del 28 de maig. El segon lloc a la llista seria per a una de les actuals regidores d’En Comú Podem a l’ajuntament i secretària de Feminismes a Podem Catalunya, Laura Alzamora. El tercer lloc l’ocuparia la també regidora i diputada al Parlament de Catalunya, Núria Lozano. En quart lloc, aniria Xavi Navarro, historiador.

Foto portada: Victor Serri, La Directa

Contacta amb nostres

hola@districte7.cat