Política

Jaume Graells: “El model urbanístic de Núria Marín és el mateix que el d’Ayuso i Almeida”

Entrevista amb el candidat d’ERC a l’alcaldia de l’Hospitalet, Jaume Graells.
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Esquerra vol continuar amb la dinàmica creixent a la ciutat dels darrers anys i fer el salt a l’alcaldia. Per fer-ho el seu candidat, Jaume Graells, planteja una “unitat d’esquerres” que aglutini “una majoria favorable al canvi de govern”.

Graells es mostra molt crític amb el govern de Núria Marín, del qual en va ser membre, i l’acusa d’haver-se centrat en “el nou Hospitalet i l’especulació immobiliària”, desatenent “els barris de tota la vida”.

El model urbanístic de l’alcaldessa és, per a Graells, el mateix que els populars Ayuso i Almeida a Madrid. “S’ha donat molt als fons d’inversió i immobiliàries a canvi de molt poc”, apunta el candidat republicà, i promet que si és alcalde estudiarà a fons tots els expedients urbanístics que han significat un canvi profund a l’Hospitalet.

En l’àmbit de la seguretat, Graells assegura que la plantilla de la Guàrdia Urbana compta amb menys efectius ara que fa quatre anys. Segons el candidat, hi ha un mal ambient a la plantilla i en cas de ser escollit alcalde n’assumirà la gestió directament.

Preguntat pel canvi de partit, Graells afirma que va marxar del PSC per falta de “democràcia interna” i assenyala a una xarxa clientelar que “confon partit socialista i administració”. Jaume Graells no es declara independentista però, creu que “el poble de Catalunya ha de decidir el seu futur”.

Contacta amb nostres

hola@districte7.cat