#FentDistricte7

Estiu D7… amb Sergio Alfonso

Qüestionari al jugador de L’Hospitalet Bellsport
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

En un nou viatge al mon de l’esport hospitalenc, aquest cop visitem l’Hospitalet Bellsport de futbol sala per parlar amb Sergio Alfonso (1991), un dels jugadors amb més experiència de la plantilla. Va jugar al juvenil de l’equip i va debutar amb 16 anys al 1r equip, abans de fitxar posteriorment per l’Indústries Santa Coloma. També ha jugat al Cornellà Riera i al CCR Castelldefels abans de tornar a casa, al Bellsport, on porta quatre temporades. Actualment s’està treient el títol d’integrador social i ho compagina, a banda de la seva carrera al futbol sala, amb feines de monitor i entrenador.

– Explica’ns quin és el teu racó preferit de l’Hospitalet, especialment si és un lloc on pot fer plans a l’estiu

El meu racó preferit és la plaça de sota del parc dels ocellets (ara és un pàrquing), pels records de quan jugava de petit. No és un lloc especialment fet per passar l’estiu, però jo hi passava moltes bones estones.

– Com recordes els teus estius de petit/a?

Els records que tinc dels meus estius són molt bons, no necessitava massa per ser feliç. Recordo que sempre passava els estius amb un amic, i passàvem moltes hores a la plaça jugant a futbol, al bote bote, etc. També anàvem dues setmanes jo i els meus germans a l’apartament dels meus tiets a Calafell i allà jugàvem amb les meves cosines.

– Tens alguna anècdota de trobades inesperades amb gent de l’Hospitalet durant les vacances?

Tenint en compte tots els jocs que fèiem, segur que n’hi ha alguna, però va passar fa temps i no ho recordo.

– Què t’agradaria que tingués l’Hospitalet que no té per passar millor l’estiu?

A l’Hospitalet hauria d’haver més zones verdes, sota la meva opinió, tot i que sí que n’hi ha alguna. Més parcs i menys edificis. Jo tinc una gossa i m’agradaria que tingués llocs on pugués mullar-se (com ara més fonts o petits llacs, el que sigui).

– Vius l’estiu a la ciutat de manera diferent com ho feies uns anys enrere?

Sí, ara tinc moltes menys vacances i intento fer un viatge en aquell període. Abans, amb les vacances escolars i els primers anys laborals ho gaudia tot d’una altra forma.

– Ens recomanes una sèrie, pel·lícula o llibre per l’estiu?

Doncs una sèrie que veig últimament, seria Stranger Things. Una pel·lícula, L’indomable Will Hunting. I un llibre? Us recomano les novel·les de John Verdon.

– Un bar, cafeteria o restaurant per passar una tarda a l’Hospitalet?

El Coto, a l’Avinguda Can Serra

– El teu artista local preferit?

Tenim molts artistes a l’Hospitalet, quedar-me amb un és difícil, Si el futbol es considera un art, em quedo amb el meu germà Christian Alfonso, que ha arribat a jugar a nivell professional. No només perquè fos el meu germà, també perquè he gaudit molt quan el veia jugar.

– Com portes la calor? Algun truc per escapar-te’n?

No porto gens bé la calor. Intento escapar-me a la piscina o a la platja per intentar combatre-la. Tot i que quedar amb els amics per prendre alguna cosa i fer petar la xerrada em sembla una gran forma per lluitar contra ella.

Contacta amb nostres

hola@districte7.cat