Memòria de les Llambordes

Es presenta el llibre de la memòria de les llambordes

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

El passat 30 de desembre es va presentar a la llibreria Llavors el llibre del primer any del projecte La memòria de les llambordes. A l’acte hi van assistir algunes de les persones que han aportat el seu testimoni històric.

L’esdeveniment va ser molt més que una simple presentació de llibre; va ser una celebració viva de les veus i les històries que han contribuït a modelar aquests barris al llarg del temps.

Un dels punts culminants de la presentació va ser la recopilació de testimonis històrics que van proporcionar una visió autèntica de la vida quotidiana, les lluites i els triomfs del passat. Vells residents, activistes i membres destacats de la comunitat van compartir les seves experiències, oferint als assistents una oportunitat única de connectar amb la història viva dels barris.

L’acte va ser enriquit amb reflexions profundes sobre la identitat dels barris de Collblanc i La Torrassa. Destacades personalitats locals van expressar les seves perspectives sobre com aquesta àrea ha evolucionat al llarg del temps i com la seva rica història continua influint en la vida comunitària actual. Les reflexions van abordar temes com la diversitat cultural, les lluites socials i la força de la solidaritat comunitària.

L’acte va ser un fòrum d’intercanvi d’idees i històries. Diversos participants que van contribuir activament al projecte “La memòria de les llambordes” van estar presents, compartint el seu compromís amb la preservació de la història local. A més, membres de la comunitat van tenir l’oportunitat de conèixer els responsables del projecte i expressar el seu agraïment per la seva feina.

Aquesta iniciativa no només ha proporcionat una plataforma per a la preservació de la història local, sinó que també ha creat un espai per al diàleg i la comprensió enmig d’una comunitat diversa i vibrant. Amb la presentació del llibre, aquests barris continuen reafirmant-se com espais on el passat i el present es fusionen per forjar el futur.

Amb aquest llibre, el projecte de la Memòria de les llambordes culmina el seu primer any de vida. Però això no s’atura aquí, els seus responsables van expressar la voluntat de donar continuïtat al projecte i continuar recopilant històries del barri. 

Contacta amb nostres

hola@districte7.cat