#FentDistricte7

Districte 7, futura cooperativa

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Districte 7 es constituirà, aquesta setmana, com a cooperativa. L’assemblea fundacional, que s’haurà de celebrar de manera telemàtica, donada la situació sanitària, és el primer pas que hem de dur a terme perquè la societat cooperativa s’estableixi en termes legals.

El projecte pren forma de cooperativa integral, una modalitat que inclou tres tipologies de persones sòcies. D’una banda les sòcies usuàries o de consum. Aquella comunitat de lectores i lectors que aposta per un mitjà local de proximitat a la seva ciutat, l’Hospitalet. En segon lloc, les sòcies col·laboradores, que són aquelles que aporten contingut, coordinació de seccions o altres tasques dins la cooperativa. En darrera instància tindrem sòcies treballadores, aquelles que tenen una relació laboral amb la cooperativa i hi destinen el seu treball. Les aportacions al capital social de cada una són diferents i conformes a la realitat social de la ciutat.

La subscripció al mitjà, amb un preu de 5 euros mensuals, és independent de la condició de soci o sòcia de la cooperativa i, volem remarcar, els continguts informatius del nostre web seran d’accés lliure i gratuït.

Seguim avançant en la creació d’un mitjà local, de proximitat i cooperatiu a l’Hospitalet de Llobregat.

Contacta amb nostres

hola@districte7.cat