Política

L’oposició denuncia que no s’ha convocat la comissió del Consell Esportiu

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

L’oposició denuncia que no s’ha convocat la comissió especial del Consell Esportiu de l’Hospitalet. Després de la seva aprovació al ple de desembre, la comissió només ha celebrat una reunió, el passat 3 de febrer, en la qual es va constituir formalment.

L’objectiu d’aquesta comissió és estudiar la documentació econòmica del Consell Esportiu de l’Hospitalet, especialment la relacionada amb les subvencions procedents de l’Ajuntament. Fonts dels diferents partits de l’oposició apunten que a la primera sessió es va acordar que la comissió es reuniria al llarg de la primera quinzena de cada mes. A dia 16 de març no han rebut cap convocatòria, asseguren. Núria Marín, investigada en el cas que haurà de comparèixer davant de la jutgessa en les pròximes setmanes, ha delegat en el tinent d’alcaldia Francesc Belver la presidència d’aquesta comissió.

El portaveu d’ERC, Antoni Garcia, assegura que “Marín posa pals a les rodes a la comissió sobre el cas Consell Esportiu, i es nega a convocar-la”. Els republicans ja han anunciat que demanaran “la compareixença de l’alcaldessa i la resta de detinguts i implicats en el cas” a la comissió.

Els comuns veuen amb preocupació el fet que no s’hagi convocat la comissió. “Hem estat prudents, però arribant a aquestes dates ens preocupa la deixadesa”, afirma Ana González, portaveu de L’Hospitalet en Comú Podem. González ha explicat que estan valorant si fer una reclamació “perquè es compleixin els acords establerts”.

Per la seva banda, Ciutadans ha exigit la “màxima transparència en el cas de Consell Esportiu”. Per Miguel García, portaveu de Cs a l’Ajuntament, “no és funció de la política determinar si hi ha hagut o no fets delictius al voltant dels casos de corrupció, això li correspon als jutjats i tribunals de justícia, però sí impulsar les reformes necessàries per garantir el correcte funcionament de les institucions”.

Fonts de l’Ajuntament han informat a Districte 7 que la comissió del Consell Esportiu es convocarà abans d’acabar el mes de març.

Contacta amb nostres

hola@districte7.cat