Política

Alternativa d’Esquerres no anirà amb la CUP a les properes eleccions municipals

Ho ha explicat l’espai polític a través d’un comunicat on afirma que “no podien acceptar la seva darrera proposta i els terminis plantejats”
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Alternativa d’Esquerres i la CUP no concorreran plegades a les properes eleccions municipals a l’Hospitalet. Segons ha explicat en un comunicat, AE ha decidit no anar de la mà de la Candidatura d’Unitat Popular després d’haver mantingut un seguit de reunions i que la seva assemblea decidís que no podia acceptar la darrera proposta i els terminis plantejats des de la CUP, per tant, els dos espais no aniran plegats a les eleccions del mes de maig.

Segons expliquen en el comunicat, “en 4 anys hi ha hagut una falta de contacte i de treball conjunt entre els dos espais” i que ara, a tres mesos per les eleccions, “no es donen les condicions de confiança suficients per arribar a un acord”, tot i que admeten que “ho seguirem intentant, perquè sense una unitat real d’esquerres no es podrà canviar el model de ciutat dels darrers 40 anys”.

També fan autocrítica, tot acceptant que “no hem sabut crear les millors condicions” i creuen que “a les portes d’unes eleccions, no és el moment més idoni per a un procés d’entesa entre dos espais polítics”. Amb tot, segons expliquen, la idea és continuar treballant per crear una unitat entre els dos espais. “Lamentem aquesta oportunitat perduda en un moment tan dur pels veïns i les veïnes de l’Hospitalet, però seguirem treballant en la construcció de base d’una alternativa real tan unitària com sigui possible”.

Recordem que fa uns dies, l’assemblea de l’espai va ratificar per unanimitat els cinc representants de l’organització per a les eleccions municipals del mes de maig, una llista encapçalada per Dani Martínez Guevara, i amb les figures d’Emma Núñez, Anna Morelló, Joan Font i Rubén Casellas.

Contacta amb nostres

hola@districte7.cat