Cinema VO Miquel Claparols

Programació de cinema de l’Espai VO Miquel Claparols per a juliol 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Aquest mes l’Espai VO Miquel Claparols ens ofereix quatre pel·lícules del gènere dramàtic amb tocs de melodrama romàntic. Totes elles ens parlen de superació, lluita i celebració de la vida. Podrem escoltar les versions originals en francès, anglès i italià.

A partir d’aquest mes de juliol, el preu de l’entrada serà de 5,40 euros.

‘Un beau matin”’

Dimarts 4 de juliol, 17:00 i 19:30

La primera pel·lícula del juliol és un drama sobre la vida de la Sandra, una mare jove que cria sola a la seva filla de vuit anys i que també viu amb el pare, que pateix una malaltia neurodegenerativa.  En el procés d’espera de trobar les cures mediques que necessita en un centre de gent gran, es troba a un amic amb el que comença una relació malgrat que ell està compromès en una altra relació.

És un cant a la vida quan la mort és molt present.

 “The lost king”

Dimarts 11 de juliol, 17:00 i 19:30

Comèdia dramàtica basada en la historia real de la Philippa Langley., una aficionada a la historia del rei Ricard III que lluitarà per trobar les restes del rei sota una aparcament municipal  malgrat les burles dels acadèmics.

Interpretada per la brillant Sally Hawkins (nominada l’Oscar a  Millor Actriu per la pel·lícula ‘La forma del agua’) la pel·lícula és un homenatge a una dona corrent que passava completament desapercebuda i que troba en aquesta fita la seva pròpia veu mentre va descobrint fets desconeguts del monarca que desmunten els mites creats per Shakespeare.

És per aquells que es neguen a acceptar un no per a resposta.

 “L’envol”

Dimarts 18 de juliol, 17:00 i 19:30

A la França de principis del segle XX, Juliette creix sola amb el seu pare Raphaël al nord. Ell és un veterà de la Primera Guerra Mundial que es dedica a treballar la fusta. Ella, apassionada per la música, coneix a una fetillera que li promet, que un dia, veurà al cel unes veles escarlates que la trauran del seu poble on son marginats per tots.

Amb  uns personatges que enamoren, tal com el director Pietro Marcello diu, “és una pel·lícula que es posa del costat de les dones”.

 “Il colibrí”

Dimarts 25 de juliol, 17:00 i 19:30

Acompanyen a Marco Carrera, al que els seus coneguts anomenat “il colibrí”, al llarg de la seva vida. Des de la platja a la seva adolescència on coneix a Luisa, la dona que estimarà tota la seva vida, passant per Roma, on viurà amb la seva esposa Marina i la seva filla Adele, fins arribar a Florència on amb el seu amic psicoanalista Daniele aprendrà a fer front als canvis de rumb i cops del destí.

Un relat sobre l’amor, la superació i la necessitat de mirar cap al futur i viure la vida amb intensitat.

Contacta amb nostres

hola@districte7.cat