#FentDistricte7

Estiu D7 amb… Marta Vilallonga

Qüestionari a la futbolista del CE L’Hospitalet
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

En aquesta segona entrevista d’agost, coneixerem una mica més a la portera del CE L’Hospitalet, Marta Vilallonga. La jugadora va néixer el 20 d’octubre de 1994 i ha viscut tota la vida a l’Hospitalet, a cavall entre Santa Eulàlia i Bellvitge. Durant la seva carrera futbolística ha jugat a l’Hospitalense, Pubilla Cases, al Levante-Les Planes (Sant Joan Despí) i al Fontsanta-Fatjó (Cornellà de Llobregat). Aquesta ha sigut la seva segona temporada al CE L’Hospitalet. Va estudiar enginyeria de disseny industrial, professió que desenvolupa ara a Esplugues del Llobregat.

– Explica’ns quin és el teu racó preferit de l’Hospitalet, especialment si és un lloc on pot fer plans a l’estiu

Vaig créixer a Santa Eulàlia però la primària la vaig passar al barri de Sant Josep i els estius els vivia allà, quan érem petits passàvem les tardes pels parcs. Després, d’adolescent, vaig moure’m a Bellvitge i allà m’encantava jugar al Tennis Taula. Al Parc de la Marina era el lloc de trobada de tots i totes.

– Com recordes els teus estius de petit/a?

A l’estiu recordo jugar molt a diferents esports i sempre que teníem una taula de Ping-Pong aprofitàvem. També ens col·làvem a les escoles per jugar a futbol, allà molestàvem menys a la gent i als infants, era una llàstima que no obrissin almenys la zona esportiva…

– Tens alguna anècdota de trobades inesperades amb gent de l’Hospitalet durant les vacances?

Doncs a dia d’avui encara em passa, espero que arribin les Festes Majors perquè allà em trobo a tothom, gent coneguda per mi, gent de la ciutat… les festes de Bellvitge eren la prèvia a començar l’escola i allà ens trobàvem tots i totes, així trencàvem una mica la monotonia

– Què t’agradaria que tingués l’Hospitalet que no té per passar millor l’estiu?

Doncs pel que se, al parc de Can Mercader de Cornellà a partir de les 17h l’entrada a la piscina costa només 2 euros. Això seria un bonic incentiu perquè la gent aprofités aquelles hores per anar a les piscines de l’Hospitalet. A més també seria interessant viure més activitats refrescants, la gent va boja per una piscina, qualsevol toll d’aigua, segur que si els barris tiren endavant activitats amb aigua tothom s’hi apuntaria, l’agost està tot molt més aturat. Potser així restaria més gent a la ciutat.

– Vius l’estiu a la ciutat de manera diferent com ho feies uns anys enrere?

Doncs abans, en el període escolar, la part positiva és que tots teníem les mateixes vacances i més o menys coincidíem una setmana, un mes, el que fos. Ho recordo amb força nostàlgia, perquè ara, amb la vida laboral, es coincideix poc per horaris.

– Ens recomanes una sèrie, pel·lícula o llibre per l’estiu?

Recomano la pel·lícula “Intocable”, t’ensenya molts valors diferents, com ara el de la superació.

– Un bar, cafeteria o restaurant per passar una tarda a l’Hospitalet?

Doncs va una mica per modes. Ara ens reunim als bars de la Rambla Just Oliveras, és un punt d’unió entre tots els barris, bons preus i molt ambient. A més està ple de terrasses, que a l’estiu és el que més demanda la gent. Normalment, vaig al Trifàssic, ens encanta, però anem variant.

La Rambla Just Oliveres, zona neuràlgica plena de bars i restaurants

– El teu artista local preferit?

Doncs et parlaria de Morad, m’agrada molt, però també m’agrada escoltar a petits artistes com Jack D, és més música urbana electrònica alternativa, però poc a poc va creixent.

Com portes la calor? Algun truc per escapar-te’n?

Doncs la veritat, ho portem força malament al pis, tot el dia estem enganxifosos. A vegades posem el ventilador i li posem un aspersor d’aigua perquè humitegi la casa i l’ambient. També tenim palanganes per posar els peus, usem ampolles d’aigua gelades per refrescar-nos, draps mullats com quan tens febre… solucions casolanes per superar la calor.

Contacta amb nostres

hola@districte7.cat