#FentDistricte7

Districte7 rep més de 165 donacions a Goteo

La campanya de micromecenatge de Districte7 finalitza amb la participació de 167 persones cofinançadores.
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

A mitjanit d’aquest dijous 1 de juliol ha acabat la campanya de micromecenatge “L’Hospitalet que no t’explicaran” a la plataforma Goteo, que ha comptat amb la participació de 167 persones i un total de 10.225 euros.

La campanya es va iniciar el 14 de març i al llarg de 80 dies s’han rebut aportacions de diverses quantitats econòmiques. Amb aquesta iniciativa el mitjà ha buscat ampliar la seva base social i de subscripcions a la vegada que ha incrementat la seva difusió social. Uns objectius que també s’han vist reflectits en un increment notable de visites al portal web.

Els donatius econòmics comporten unes recompenses variades, des d’un lot de productes de marxandatge fins a la participació en rutes temàtiques per la ciutat. Les persones que han participat rebran en els propers dies les instruccions per rebre les seves recompenses al llarg del mes de setembre.

Per als impulsors de la iniciativa “es tracta d’un èxit que demostra la necessitat d’un mitjà local i cooperatiu a la ciutat de l’Hospitalet”. Els diners aportats a aquesta campanya aniran destinats a pagar col·laboracions periòdiques, donar suport a l’equip de redacció, adquirir material bàsic per al funcionament quotidià del diari o obrir noves seccions, entre d’altres.

“L’Hospitalet que no t’explicaran” ha comptat amb el suport i difusió de destacats periodistes de les publicacions El Crític, La Marea, La Directa i El Salto Diario. També ha comptat amb la participació de personalitats de la ciutat com la periodista Montse Santolino, l’educador social Oscar Martínez, i les activistes Pilar Massana i Laia Roca, entre moltes altres.

Contacta amb nostres

hola@districte7.cat