Cultura

Torna la música en directe a les sales de l’Hospitalet de Llobregat

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Tímidament, la programació cultural torna a la ciutat amb una certa normalitat. El Festival Sala LH oferirà 24 concerts en 5 sales de la ciutat durant el mes de juny. Grups i artistes molt diversos en diferents espais per a promocionar un sector molt colpejat per les restriccions i mesures de seguretat sanitària arran la pandèmia de la Covid-19.

Aquest festival Sala LH serà gestionat per l’ASACC, l’associació de Sales de Concerts de Catalunya, per encàrrec de la regidoria de Cultura de l’Hospitalet, amb l’objectiu, entre altres, de “donar suport i generar feina a dos dels agents més fràgils de la cadena de la música en directe com són els artistes i el personal tècnic i auxiliar”.  

Tots els concerts es faran en format adaptat al context de prevenció sanitària: amb mascareta, distància de seguretat, recorreguts diferenciats i sense opció de barra a les sales. Tambè es recomana comprar les entrades a la vegada si es vol acudir en grup, amb un màxim de 6 persones.

Concert de ‘Habla de mi en presente’ en el Salamadra el passat 23 de maig

Juny per tant serà un mes especial per a la música i les sales de concerts de la ciutat per a recuperar la seva activitat normal i convidar de nou al públic a participar dels directes amb totes les mesures de seguretat. Els concerts estan programats durant els divendres, dissabtes i diumenges de tot el mes a l’Hospitalet de Llobregat.

Les 5 sales que acolliran actuacions musicals en directe a l’Hospitalet durant el mes de juny són: Salamandra, Pumarejo, Zowie, The Oncle Jack i The Void. Entre les actuacions més destacades: Ginestà, Caramelo a kilo, Valira, Honolulu, La Fera o Zetak, entre molts altres grups i artistes. Aquí podeu consultar la programació sencera.

Extracte del programa de concerts del Sala LH

Contacta amb nostres

hola@districte7.cat