Política

Rectificació sobre informació relativa a Cristian Alcázar

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

RECTIFICACIÓ Districte7: Arran demanda i explicació de fonts properes, actuant en nom del regidor Cristian Alcázar, Districte7 rectifica la seva informació publicada el passat 21 de febrer de 2022, i aclareix que no hi haurà cap roda de premsa ni es va anunciar cap declaració oficial per part d’Alcázar o el seu advocat sobre el cas del Consell Esportiu.

Per tant, rectifiquem el contingut publicat a aquest post i matissem la infomació sota aquestes línies.

El diumenge 20 de febrer, després de les celebracions municipals del Dia d’Andalusia a La Farga, Cristian Alcázar, acompanyat per familiars i companys del PSC, va declinar l’oferiment de fer una entrevista ni voler donar cap declaració a Districte7 sobre el cas Consell Esportiu.

No obstant això, Alcázar va explicar a Districte7 que personalment “ho ha portat molt malament, com et pots imaginar…” Es mostra dolgut per les noves informacions publicades els últims dies. “No són cap novetat. No hi ha novetats des de fa dos anys. Són filtracions interessades”, va afirmar mentre assegura que dessitja que la veritat surti a la llum perquè “tothom que fa una tasca de gestió pot cometre errades, però això està molt lluny d’afirmacions com pertànyer a una banda criminal”, en clara al·lusió al que s’està publicant fruit de les filtracions del sumari.

Cristian Alcázar és l’actual regidor d’EPHUS de l’Ajuntament de l’Hospitalet (Espai Public, Habitatge, Urbanisme i Sostenibilitat), i abans va ser regidor d’Esports. Està sent investigat com a un dels pressumptes responsables del cas Consell Esportiu, actualment en fase d’instrucció, per esbrinar si es van produir delictes com ara malversació, prevaricació o frau a l’administració pública i on s’analitzen possibles desquadraments als pressupostos i a la justificació de subvencions públiques per valor de fins a 200.000 euros l’any.

Contacta amb nostres

hola@districte7.cat