Microcontes

Neix “Diu que diuen”

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

A l’habitació érem dues persones quan… Al mirall es reflectia la llum del sol… Era el primer dia d’escola de la Laura… Com cada matí, la senyora Maria anava cap a… L’estel va sortir volant fins que va desaparèixer darrere de…

Hi ha infinites formes de començar un conte, com infinita és la imaginació per escriure’ls. I d’imaginació, totes en tenim. Aquest és l’esperit amb què neix “Diu que diuen”, un espai creat per a convidar-vos a escriure i llegir contes.

Cada dissabte publicarem un dels vostres contes. És per això que us convidem a enviar-nos les vostres històries, ambientades a l’Hospitalet, a diuquediuen@districte7.cat. Amb un màxim de 500 paraules, us animen a deixar volar la vostra imaginació.


“Burbuja”

Es el mejor primer día de cole para Sara. Tiene muchas ganas. Hace mucho tiempo que no ve a sus amigas y amigos. Alguna video llamada y ya está. Hace mucho tiempo que no ve a Samuel. Elige su mejor mascarilla y guarda en la mochila otra de repuesto. Durante el confinamiento la madre de Sara se alistó al movimiento de costureras de mascarillas de proximidad que inunda su barrio.

Sale de casa nerviosa y batiendo su mejor registro llega a la cola de la entrada. Distancia, mascarilla, saludos con el codo y sonrisas escondidas. Cuatro niñas por delante de ella esta Samuel. Él se gira y se saludan con la mano.

La profesora Rosa va dando paso a las alumnas y alumnos a golpe se termómetro. “Qué guapa está la profe” piensa Sara. Samuel entra y se espera en un lado. “Ojalá nos toque en la misma burbuja” piensa él mirando a Sara.

Sara saluda a su profe y fiebre.

Per Juan Carlos Jiménez, veí de Bellvitge

Contacta amb nostres

hola@districte7.cat