Cultura

La Tiguerita, candidata als Premis Goya

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

El curtmetratge “Beef”,dirigit per Ingride Santos i protagonitzat per l’hospitalenca Melissa Peralta, ha estat presentat com a candidat a la 35a edició dels Premis Goya en la categoria de curts de ficció.

Peralta, cantant de l’Hospitalet i coneguda com la Tiguerita, interpreta el paper d’una jove estudiant que, després d’haver estat esbroncada per la seva professora per haver entregat un examen en blanc, posa en dubte un sistema educatiu que “no li serveix per a res”.

L’obra protagonitzada per la Tiguerita i Ruth Gabriel, produïda el 2019, ha estat guardonada en nombrosos festivals entre els que en destaquen el premi com a millor curt al Miami Film Festival i al 20è Festival d’estrenes de curtmetratges ‘Cortogenia’, i el premi com a millor actriu per a Peralta al Girona Film Festival, que s’ha fet públic en els últims dies.

A nivell internacional, “Beef” s’ha pogut veure a sales de ciutats com Nova York, Berlin, Santiago de Chile, Santo Domingo o Kustendorf (Sèrbia), entre d’altres.

La Tiguerita protagonitza també la banda sonora a la seva primera aparició a la gran pantalla. “Beef” és un dels 141 curtmetratges que s’han presentat als Premis Goya, una participació rècord en aquest certamen. El 6 de març sabrem si la Tiguerita i Santos passegen per la catifa vermella amb un premi a les mans.

Contacta amb nostres

hola@districte7.cat