Política

La Policia Local de l’Hospitalet de Llobregat té nou cap: Ramon Dosaigues, i és d’El Prat

L’Àrea de Seguretat i Convivència de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat ha anunciat que Ramon Dosaigues Santasusana serà el nou Intendent o cap de la Policia Local del municipi.
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

L’Àrea de Seguretat i Convivència de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat ha anunciat que Ramon Dosaigues Santasusana serà el nou Intendent o cap de la Policia Local del municipi. Aquest relleu es porta a terme després de la sortida de l’anterior intendent, Francisco de la Torre, qui va sol·licitar la seva jubilació anticipada el passat 28 de gener, efectiva des del 28 de febrer de 2021.

Foto del perfil públic de la xarxa social Linkedn de Ramón Dosaigues

Es dóna la particularitat que aquest nomenament del cap de la Guàrdia Urbana de l’Hospitalet de Llobregat es fa per “provisió provisional mitjançant comissió de serveis d’un lloc de treball vacant”, una fórmula que permet la concurrència de persones alienes a la plantilla municipal actual. Aquest és el cas de Ramon Dosaigues, l’únic candidat en presentar-se a la convocatòria i provinent d’El Prat i seleccionat, segons l’informe oficial signat per Teresa Carrasco, directora de Serveis de l’Àrea, donat que “analitzant el currículum, la documentació i l’entrevista personal realitzada” es va concloure que ell era “el candidat idoni”.

Dosaigues ha estat intendent o cap de la guàrdia urbana d’El Prat des de setembre de 2015 fins a l’actualitat. A aquest municipi va començar la seva vida professional com a agent local l’any 1992. Ramon Dosiagues abandona per tant la seva ciutat, on, segons publicacions de diversos mitjans, va enfrontar la denúncia d’assetjament laboral per part d’una sergent sota el seu comandament l’any 2015, acusacions que van arribar al Síndic de Greuges de Catalunya i van provocar l’exigència política de la seva dimissió.

Contacta amb nostres

hola@districte7.cat