Fotogaleria manifestació 30J “Aturada Urbanística Ja”

Fotos de la manifestació del 30 de juny amb el lema #AturadaUrbanísticaJa, organitzada per la plataforma d’organitzacions i col·lectius Un Altre l’Hospitalet és Possible. L’objectiu de aquesta acció és l’exigència d’una aturada del plans urbanístics del govern local així com un canvi profund de les polítiques ambientals en un context de emergència climàtica.
La manifestació va començar amb una concentració a la pl. de l’Ajuntament per a prosseguir per carrer Major fins a les portes de l’ADU (Agència de Desenvolupament Urbanístic) on es va criticar aquest organisme responsable dels plans urbanístics locals.

El recorregut va continuar pel mateix carrer Barcelona amb càntics i reivindicacions diverses (“Què fa l’ajuntament, especula amb el ciment” o “No, no, no, no més blocs, no més blocs” o “Volem respirar”), per pujar per la Rambla Just Oliveres fins a l’avinguda Josep Tarradellas, baixant per la Isabel La Catòlica per agafar el carrer Enric Prat de la Riba i acabar en la nova construcció de blocs de Cosme Toda. Aquí mateix es van pronunciar les declaracions finals i fent una crida a continuar participant a les properes convocatòries.

Contacta amb nostres

hola@districte7.cat