Fotogaleria Concentració contra la massacre a Melilla i pel dret a migrar de totes les persones

El passat divendres 15 de juliol, una vintena de persones es va congregar enfront de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, per a participar de la convocatòria unitària Les Vides Negres Importen. Aquesta concentració tenia com a objectiu rebutjar la mort de 37 persones migrades a causa de la intervenció dels cossos de seguretat de Marroc i Espanya, quan tractaven de travessar la frontera a Melilla.

Durant l’acte es va fer una performance amb elements com a terra i veles. La terra com a simbolisme del dret de migrar i que el món és de totes les persones; la llum de les veles com a esperança i caliu per a les famílies de les víctimes.

Igualment, durant la concentració es va denunciar la violència que exerceix la llei d’estrangeria i també es va cridar contra el racisme.

La convocatòria unitària va sorgir de les entitats promotores d’aquesta concentració i que treballen a la ciutat pels drets de les persones migrades han sigut Mujeres Pa’lante, Mujeres Unides Entre Tierras, associació JIS, Fundació Akwaba, Escola de Vida, La Vinya i Keras Buti.

Contacta amb nostres

hola@districte7.cat