12 Barris

Festes de Primavera 2021: petit format i adaptades al context de pandèmia

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Des del dijous 22 d’abril fins al diumenge 25, la ciutat de l’Hospitalet de Llobregat acull la programació de les Festes de Primavera. Les mesures de seguretat sanitària de la Covid-19 marcaran les celebracions oficials que se celebraran controlant l’aforament i repartides a diferents indrets del municipi.

En aquesta edició 2021, la pregonera serà la humorista i veïna del municipi Susi Caramelo. El seu parlament es podrà seguir en directe via streaming a TV L’Hospitalet, el canal LH Digital i el Facebook de l’Ajuntament, el dia 22 a les 19.45 hores.

Tot i que no es faran activitat multitudinàries, la imatge de les Festes de Primavera de l’Hospitalet arribarà a milions de persones de tot l’estat, donat que l’ONCE i l’Ajuntament han signat un acord per dedicar el cupó del dia 26 d’abril a les Festes de Primavera de l’Hospitalet. S’imprimiran 5 milions i mig d’aquest disseny de cupons de loteria.

En aquesta edició no es faran esdeveniments multitudinaris que impliquin recorreguts pel carrer. Per mantenir les mesures de seguretat, les activitats s’han organitzat per espais: els jardins de Can Sumarro i de la Tecla Sala; els parcs de les Planes i la Torrassa; el recinte de La Farga; el Centre Cultural Santa Eulàlia; Can Trinxet, i el pati de l’EMMCA.

Aquí podeu consultar el programa sencer:

Dins de l’apartat musical, hi haurà concerts al recinte ferial de La Farga a càrrec de Miki Núñez (divendres 23 d’abril), el Pot Petit (dissabte 24 d’abril i a les 12 hores) i Miguel Poveda (24 d’abril a 20 hores). També, hi haurà música en viu a la Sala Pumarejo, a l’espai Zowie, a la Sala Salamandra, a The Void i a l’Oncle Jack. El mateix divendres 23 d’abril, el Teatre Joventut de Torrassa també acull un concert en homenage al cantautor George Brassens, a càrrec de diversos artistes que versionaran les seves cançons.

De la mateixa forma un altre espai ple de programació serà el pati de l’Escola EMMCA, l’Escola Municipal de Música i Centre de les Arts de l’Hospitalet, on s’ha programat tant teatre com actuacions musicals.


Els jardins del Centre Cultural Metropolità Tecla Sala acolliran un programa d’activitats familiars amb la ‘Primavera d’arts de carrer’ (el dies 23 i 24 d’abril) i el ‘Parc de les meravelles’ (25 d’abril) amb una selecció d’espectacles sorprenents. 

El Centre Cultural Santa Eulàlia també programa activitats familiars amb la Trobada de cavallers, dracs i princeses (el dia 23) i el jardí dels titelles, protagonistes de tota una jornada de teatre infantil, amb peces especialment dedicades als més petits, de 0 a 3 anys.  

Can Trinxet s’estrena també com a escenari de les activitats de la Festes de Primavers i l’organtizació ha destinat aquest espai a la participació de les entitats i exhibicions de les colles de diables infantils i d’adults.  

Torna la ruta de tapes 

Amb les Festes de Primavera torna també una altra de les activitats més esperades d’aquestes dates, la ruta gastronòmica de tapes. Enguany participaran fins a 26 establiments, entre bars, cocteleries i restaurants, a la novena edició d’aquesta ruta que ofereix format per a emportar o per consumir al local, seguint les restriccions decretades. El preu de cada tapa serà de 3,5 euros.

Arran les mesures de seguretat sanitària el programa es distribueix digitalment i es pot consultar aquí:

Contacta amb nostres

hola@districte7.cat